Oлімпіади з ділової англійської мови

13.04.2017 23:10

Вже 18 років поспіль Вісконсинський міжнародний університет (США) в Україні організує і проводить олімпіади з ділової англійської мови для старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів і студентів ВНЗ України.

Метою олімпіад є, по-перше, надання можливості обдарованій учнівській та студентській молоді України позмагатися у рівні та глибині знань ділової англійської мови, по-друге, вибороти право безкоштовного (або на пільгових умовах оплати) навчання в ВМУУ.

Як відомо, Вісконсинський міжнародний університет (США) в Україні організує та проводить навчання своїх студентів за інтегрованими навчальними планами українських і американських університетів, причому дві третини навчання здійснюється англійською мовою. В результаті успішні студенти мають можливість отримати як дипломи державного зразку, так і міжнародного. Також вони мають можливість тимчасово навчатись в університетах-партнерах інституту в США, Німеччині, інших країнах Європи, проходити зарубіжну практику, успішно працевлаштовуватися в провідні українські та міжнародні компанії.

Щорічні олімпіади з ділової англійської мови привертають до себе увагу багатьох старшокласників і студентів з різних куточків нашої України. З умовами, системою і форматом проведення олімпіад майбутні учасники могли дізнатися з інформаційного повідомлення.

Цього року на олімпіаді були присутні учні з Дніпра, Житомира, Чернігова, Сум, Кременчука, Миколаєва, багатьох шкіл Київської області (м. Українка, м. Бровари, м. Баришівка). І звичайно, традиційно беруть участь в олімпіаді старшокласники шкіл м. Києва. Серед них школи-партнери ВМУУ: гімназія «Консул» (команда з 14 учнів), Києво-Печерський ліцей №171 «Лідер» (команда з 8 учнів), спеціалізовані школи № 125 (6 учнів) і № 115 (5 учнів), Міжнародна школа «Меридіан» (2 учні), Печерська міжнародна школа, економіко-правовий ліцей,Vancouver, Bodwell High School, загальноосвітня спеціалізована школа №№ 159, школи №№ 1, 274, 178. Також велика команда студентів прибула з Миколаєва з Чорноморського національного університету імені Петра Могили – 14 осіб.

За перебігом подій під час змагань спостерігало авторитетне журі, до складу якого, разом із професорами і викладачами ВМУУ, входили: Джонатан Тангрі – старший викладач з організації навчального процесу Британської Ради; Марк Савчук –виконавчий директор компанії «Лореаль – Україна», а також випускники і студенти  ВМУУ.

Назад