Go for Ukrainian state Exam A2

22.03.2017 19:07

Hовий збірник тренувальних вправ від видавництваMM Publications із серії Go for Ukrainian State Exam, яка була розроблена спеціально до державної підсумкової атестації з англійської мови.

Для підготовки до ДПА – 2016 нового формату, видавництвом MM Publicationsбули розроблені збірники Go for Ukrainian State Exam рівнів В1 та В2, спрямовані на підготовку до державної підсумкової атестації. 

Збірники отримали схвальні відгуки вчителів і було прийнято рішення про розширення серії посібників, а саме – створення посібника Go for Ukrainian State Exam рівня А2, для ефективної підготовки до ДПА – 2017 учнів 9-х класівзагальноосвітніх навчальних закладів. 

Посібник кожного рівня містить секції для контролю навичок читання, використання мови та письма і складався відповідно до формату та вимог державної підсумкової атестації. 

Посібник має чітку та логічну структуру, яка дозволяє легко орієнтуватися в поданому матеріалі , а також ефективно підготуватися до ДПА як в класі так і індивідуально. 

Кожен посібник містить наступні секції: 
- детальний опис структури тесту; 
- 8 тренувальних тестів; 
- один тест з підказками до роботи з кожним видом завдань; 
- зразок бланку відповідей; 
- граматичний посібник; 
- словник із перекладом. 

Замовити посібники ви можете у менеджерів компанії Лінгвіст – офіційного представника видавництва MM Publications в Україні. 
 

Назад