МОН провело пробне ДПА з англійської мови

07.12.2015 22:04

Міністерством освіти та науки спільно з міжнародним видавництвом MM Publications проведено пробне тестування з англійської мови учнів одинадцятих класів, метою якого стала підготовка завдань до ДПА у 2016 році.

За повідомленням Міністерства освіти і науки, у тестуванні взяли участь 60 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, з яких 26 школярів вивчали англійську мову поглиблено, а 32 майбутні випускники – за загальною програмою.

Представники MM Publications в Україні зазначають, що у лютому очікується другий, більш масштабний проект, в ході якого будуть задіяні школярі з багатьох регіонів України.

За словами головного спеціаліста МОН Оксани Коваленко, пробне тестування є необхідним етапом в процесі розробки екзаменаційних матеріалів, оскільки це дозволить розробникам тестів покращити їх адміністрування, визначити потрібний час на виконання та створити чіткі інструкції як для школярів, так і для вчителів, що будуть перевіряти завдання.

Як повідомлялось раніше, Міжнародне видавництво MM Publications допоможе Міністерству освіти і науки забезпечити проведення державної підсумкової атестації випускників з англійської мови в 2016 році. Допомога буде надана у рамках реалізації спільного проекту з розробки ДПА для учнів 11-х класів.

Назад