Стартувала навчальна платформа для вчителів англійської мови НУШ nus-english.com.ua.

28.06.2018 18:08

Новина про це вже опублікована на сайтах МОН України та НУШ.

Платформа є  частиною спільної програми МОНБританської РадиCambridge University Press та Cambridge Assessment English щодо підтримки реформи освіти та підготовки вчителів іноземних мов до Нової Української Школи.

Це комбінований очно-заочний курс для підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, які вестимуть перші класи у 2018 році. Програма складається із 3-денних очних тренінгів від Британської Ради та проходження онлайн навчання на платформі.

Обидві складові є обов'язковими для проходження вчителями англійської мови, що будуть вчити першокласників з вересня 2018 року (згідно Наказу МОН № 208 від 27.02.2018).

Основні матеріали платформи дають інформацію для поглибленого вивчення тем, які розглядаються на очних тренінгах. Вивчивши основні матеріали на сайті, вчитель зможе пройти тест і отримати електронне підтвердженняпро проходження курсу. 

ВАЖЛИВО! Вчителі мають обов'язково пройти основний матеріал платформи до 1 вересня та отримати підтвердження про проходження (Notification of Completion). 

Назад