УЦОЯО: школи можуть надсилати документи ЗНО частинами

19.02.2017 23:02

Український центр оцінювання якості освіти може приймати комплекти реєстраційних документів випускників для участі у ЗНО, які цього року формуються навчальними закладами, частинами. Про це йдеться у повідомленні УЦОЯО.

Зокрема, в установі зазначають, що це може прискорити обробку реєстраційних документів цьогорічних випускників шкіл та реєстрацію їх для участі у ЗНО.

«Для прискорення обробки реєстраційних документів, список випускників, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, разом з комплектом документів можна надсилати частинами, відповідно до того, як учні подаватимуть їх до навчального закладу», - зазначають у Центрі.

Також в УЦОЯО звертають увагу на те, що кількість комплектів реєстраційних документів, що надсилатимуться до регіонального центру оцінювання якості освіти, має відповідати кількості учнів, зазначених у списку випускників.

Детальну інформацію про особливості формування списку випускників, хід реєстрації випускників навчального закладу розміщено в кабінеті керівника загальноосвітнього навчального закладу, доступ до якого здійснюється за індивідуальним логіном і паролем.

Як відомо, державна підсумкова атестація усіх випускників шкіл у 2017 році проходитиме у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Цього року випускники шкіл минулих років можуть зареєструватись для участі у тестуванні самостійно, а для випускників поточного року пункти реєстрації будуть створені за місцем їх навчання.

Реєстрація для участі у ЗНО триватиме до 17 березня 2017 року.

Назад