В GoCamp візьмуть участь волонтери зі 140 країн

11.03.2017 19:13

GO Global - ініціатива громадської організації Global Office. GoCamp - масштабний освітній проект з організації літніх пришкільних таборів, в яких школярі отримують можливість спілкуватися з іноземними волонтерами. Проект реалізовується без використання державного бюджету; 90% фінансування - національний фандрайзинг.

Для участі в освітньому проекті GoCamp Україна, метою якого є сприяння вивчення англійської мови українською молоддю, вже зареєстровано близько 1400 волонтерів зі 140 країн світу. Про це у своєму Facebook повідомив співорганізатор проекту, народний депутат Мустафа Найєм.

За словами депутата, завдяки команді GO Global і освітньому проекту GoCamp, Україна стане центром світового волонтерського руху.

«Волонтери зі ста сорока країн світу готові оплатити свій переліт в Україну, щоб місяць провести у наших, українських пришкільних таборах GoCamp, навчаючи наших школярів англійської мови, основам громадянського суспільства, розповісти про свої країни і традиції», - наголосив політик.

Він повідомив, що майже зі 1500 анкет 500 волонтерів вже успішно пройшли інтерв'ю і влітку готуються приїхати до України.

Разом з тим, Найєм зазначив, що такої кількості волонтерів недостатньо, щоб задовольнити попит українських шкіл, яких, за його словами має бути вдвічі більше.

«Але щоб це сталося, вони повинні про це дізнатися. Кожен день ми робимо все можливе, щоб про наш проект дізналося якомога більше людей - через посольства, міжнародні організації, корпорації тощо», - повідомив депутат, закликавши громадськість розказати про проект своїм іноземним друзям та знайомим.

 

Набір волонтерів триватиме до 10 квітня на сайті GoCamp Україна.

Назад